Хочеш собі Дроїд STAR WARS BB8, тоді долучайся до акції!

1200x600

Потрібен друг? – Маєш нагоду зафрендитися з інтерактивним Дроїдом STAR WARS BB8 на радіо керуванні! Він стане твоїм найкрутішим другом!

Дроїд STAR WARS BB8 від Hasbro є точною копію дроїда BB-8 з фільму “Зоряні війни Епізод VII: «Пробудження Сили». Управління дроїдом «Зоряні війни» здійснюється за допомогою зручного пульта і виглядає неймовірно ефектно! В яку б сторону не покотився дроЇд, його напівкругла голова завжди буде знаходиться нагорі абсолютно круглого тулуба, не падаючи і не скочуючись з нього вниз! Ліва кнопка пульта задає ті чи інші напрямки руху дроїда, а права кнопка дозволяє повертати голову BB-8 вліво і вправо. Крім повнофункціонального радіоуправління, дроїд може видавати оригінальні звуки з фільму, які повністю відповідають поведінці даного персонажу з фільму. Таким чином, завдяки реалістичному моделюванню пересувань, а також високоякісної звукової складової іграшки створюється повне відчуття того, що дроїд BB-8 з фільму “Зоряні війни” зійшов до нас прямо з кіноекрану!

Умови участі в розіграші:

  1. З 1.11.16 р. по 31.12.16 р. в одному з магазинів мережі «СМІК» здійсни покупку будь-яких товарів TM Hasbro на суму від 1999 грн одним чеком.*
  2. Заповни акційний купон та помісти його в скриньку для розіграшу, що знаходиться біля каси або заповни форму учасника розіграшу на сайті.
  3. Чекай на результати розіграшу. Список переможців буде оголошено на сайті smyk.ua.

Детальні умови участі в розіграшу: тут

button

Приз: Дроїд STAR WARS BB8 (B3926), пульт керування, інструкція. Батарейки 4 х AA / LR6 1.5V, 2 х AAA / LR03 1.5V не входять до комплекту. Вік: від 5-ти років.

Акція діє з 1.11.16 по 31.12.16 р. на території магазинів торгівельної мережі «СМІК». Під призом мається на увазі можливість придбання Дроїда STAR WARS BB8 TM Hasbro за 1 грн з ПДВ замість ціни реалізації 3499 грн. Розіграш відбудеться 13 січня 2017 р. в магазинах мережі «СМІК» та випадковим відбором на сайті random.org

*Мається на увазі кінцева сума в чеку після вирахування будь-яких знижок.

© 2016 SMYK Sp. z o.o. Всі права захищені