Новинка! HATCHIMALS SURPRISE вже у продажу!

Подвійний сюрприз – подвійна турбота! Нове яйце Хетчімалс вдвічі більше, а тому доведеться оточити його особливою турботою і увагою, щоб вихованці з’явилися на світло в хорошому настрої і самопочутті. Погладьте, обійміть, трохи нахиліть яйце, легенько постукайте по ньому. Хто ж там усередині? За кольором цяток на шкаралупі можна дізнатися, хто ховається в великому яйці – Жирафики або Кошенята. Але які саме близнюки попадуться невідомо.

 

Дізнатися це можна буде лише тоді, коли очі крихт крізь шкаралупу засвітяться райдужним світлом. Потріть нижню частину яйця, допомагаючи малюкам вилупитися. Коли перший близнюк проб’ється крізь шкаралупу в верхній частині яйця, звірят можна сміливо діставати. Новонародженим пташенятам злегка натискають на носики, щоб активувати їх допитливість і життєрадісність.

 

Нові Hatchimals: вдвічі більше ігор і веселощів!

 

З двома вихованцями у дитини буде вдвічі більше друзів для розваг, а й займатися зі звірятами буде складніше. Іграшки-близнюки Hatchimals так схожі між собою, але насправді абсолютно різні. У них різні захоплення, та й зовні вони трохи відрізняються. Кожного малюка потрібно назвати і грати з ними, зовсім не плутаючи між собою.

 

Новонароджені пройдуть три етапи дорослішання, перш ніж зможуть брати участь абсолютно в усіх дитячі витівки і забавах. Відразу після появи на світло крихти потребують годівлі і ласки, їх потрібно обіймати і ніжно гладити. На другому етапі дорослішання вихованці навчаться танцювати, спілкуватися з друзями, записуючи голос, грати. Коли  Жирафики і Кошенята стануть зовсім дорослими, вони зможуть грати і веселитися на повну.

 

Купити Hatchimals Surprise захочуть мільйони! Фанати цих іграшок по всьому світу, дізнавшись розгадку таємниці нового яйця, захочуть першими отримати вихованців-близнюків. Українським шанувальникам інтерактивних іграшок не доведеться їхати за ними за океан, Жирафики і Кошенята вже чекають їх на полицях магазинів!

© 2016 SMYK Sp. z o.o. Всі права захищені