Інтерактивна іграшка HATCHIMALS вже у продажу!

1200x600

HATCHIMALS – це інноваційна інтерактивна іграшка, яка не має аналогів в світі! Хто всередині яйця? Це сюрприз! У кожному яйці може бути один з 2-х пухнастих пташенят.

Hatchimal вилупиться, коли отримає максимальну кількість уваги турботи про себе, коли зрозуміє – його появи вже дуже-дуже чекають! У цей момент у пташеняти райдужно засвітяться очі, і він почне прокльовувати шкаралупу яйця, яка його приховувала! Допоможіть Hatchimal проклюнуться крізь шкарлупу, після чого почнуться нові етапи життя і розвитку Hatchimal: крихта, малюк і пташеня. Про перехід на кожен з цих етапів Hatchimal повідомляє виконанням пісні Hatchy Birthday!

З кожним наступним етапом свого життя Hatchimal все більше пізнає світ, у нього з’являються нові навички: його мова стає більш впевненою, на зміну простим обертанням навколо себе приходять запальні танці під власні пісні. А базові потреби в їжі і теплі доповнюються потребами в розвагах: дорослий пташеня Hatchimal знає 5 ігор, які так само цікаві самому вихованцеві, як і його господареві: спробуйте простукати за Hatchimal мелодію, або вгадати колір.

Емоційні вигуки, запальні танці та веселі пісні змусять посміхнутися і піднімуть настрій як дитині, якій дарують Hatchimals, так і його батькам, які з не меншим задоволенням, ніж їх чадо, спостерігатимуть за розвитком чарівного істоти Hatchimal і його поведінкою.

HATCHIMALS – це іграшка-яйце, всередині якого може бути один з 2-х видів пташенят – симпатяга Драко або милашка Пінгві.

1200x300

На кожній упаковці є підказка – який вид може мати майбутній пташеня. І ніхто не може передбачити який забарвлення буде майбутній вихованець: з однаковою ймовірністю можливий кожен з варіантів. Кожен з пташенят Hatchimal – милий друг, якій потребує догляду і турботи про нього. Єдине, що Hatchimal відрізняє від живого вихованця, – це можливість «повернути час назад»: з третього етапу «Пташеня» можна зробити скидання до етапу «Крихітка» і почати гру-виховання знову.

HATCHIMALS – це іграшка, яка допомагає дитині пізнавати навколишній світ, сприяє розвитку мислення і емоцій, привчає до відповідальності і вчить піклуватися.

© 2016 SMYK Sp. z o.o. Всі права захищені