Голосуй за улюблені фішки!

1200_600

Культовим «тачці», «черевику» та «собаці на прізвисько Скотті» доведеться поборотися за місце в новому класичному виданні легендарної ігри «Монополія»

У січні 2017 року компанія Hasbro запускає всесвітнє голосування «Фішкове Шаленство», завдяки якому у фанатів гри з’явиться унікальна можливість – самостійно визначити усі 8 фішок, що увійдуть до складу нового видання класичної «Монополії». Тільки користувачі зможуть вирішити долю улюблених «собаки на прізвисько Скотті», «циліндру», «гоночного автомобілю», а також інших персонажів. В Україні голосування пройде з 10 по 31 січня, а результати будуть оголошені 19 березня, у Всесвітній День «Монополії».

Вперше в історії «Монополії» в голосуванні беруть участь абсолютно всі фішки, що коли-небудь випускалися в грі. 64 кандидати розділені на відповідні категорії: «мода», «тварини», «винаходи» та інші. Нарівні з такими улюбленцями аудиторії як «циліндр», «тачка», «черевик» до кандидатів приєдналися й нові персонажі: «пінгвін», «гумова качечка» та «плюшеві капці».

«Уперше жодна фішка – навіть «собака на прізвисько Скотті», – не перебуває у безпеці. Нове голосування дозволить нашим прихильникам самостійно обрати усі вісім фішок у грі «Монополія», – каже Джонатан Берковіц, старший віце-президент з маркетингу Hasbro Gaming. – Тільки час покаже, чи вирішать прихильники залишити класичний набір, зберегти лише декілька улюблених фішок чи обрати абсолютно інші».

Голосування відбувається на офіційному сайті Votemonopoly.com, що перекладений усіма мовами, в тому числі українською. Кожен учасник може голосувати необмежену кількість разів. Обрані прихильниками фішки увійдуть до нового класичного видання гри «Монополія», що з’явиться на полицях восени 2017 року.

«Монополія» – одна з найулюбленіших ігор для всієї родини, в яку грають більше мільярду людей у 114 країнах. Компанія Hasbro завжди прислуховується до побажань своїх фанатів і не вперше пропонує їм взяти участь у розвитку ігри, щоб зробити її ще цікавішою.

Подивитися детальну інформацію про голосування та дізнатися актуальні новини про «Монополію» можна на сайтах Monopoly.com, а також у соціальних мережах Facebook.com/Monopoly, @Hasbro в Instagram.

© 2016 SMYK Sp. z o.o. Всі права захищені